10 ХВИЛИН НА ПОДАННЯ ЗАЯВИ

 5  1

За 10 хвилин із дому: подати заяву на доступне житло можна буде онлайн

Сьогодні рішенням правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву затверджено зразок заяви-анкети та інших документів (для подання онлайн) про намір отримати державну підтримку для придбання доступного житла. 

«Держмолодьжитло робить важливий крок для спрощення умов участі людей у програмі. За 10 хвилин, не виходячи з дому, будь-який громадянин матиме змогу зареєструватися для участі в програмі «Доступне житло». Для цього не обов’язково буде відвідувати наші регіональні офіси та стояти в черзі. Запровадження електронної реєстрації – один з вирішальних кроків до усунення можливості впливу будь-якої людини на формування і просування черги кандидатів» - зазначив з цього приводу голова правління Фонду Сергій Комнатний.

IMG 1616  2  4

Достатньо буде, керуючись інструкціями, заповнити кілька документів за зразками, які будуть представлені на сайті, та надіслати пакет заяв з використанням мережі Інтернет безпосередньо через сайт РУ чи електронною поштою.

При цьому зберігається можливість подання документів заявником особисто – під час прийому у фахівця регіонального управління Держмолодьжитла за місцем реєстрації кандидата.

Планується, що електронна подача документів почне працювати вже з квітня.