ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2019 РОЦІ !

Шановні кандидати, які подали заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, заяви яких зареєстровані за номерами від 25/18 ДЖ до 60/18 ДЖ, у зв'язку з плановим надходженням коштів з загального державного бюджету у грудні 2019 року повідомляємо про те, що «02» грудня 2019 року на сайті Івано-Франківського регіонального управління Держмолодьжитла буде розміщено Повідомлення, у якому Вас буде включено в Перелік зареєстрованих кандидатів, що розрахунково можуть бути включені до переліку одержувачів державної підтримки. Протягом 5-ти робочих днів Вам необхідно буде подати до регіонального управління Заяву про надання державної підтримки разом з пакетом документів, перелік яких буде зазначений у Повідомленні.

 

         Крім того якщо не маєте можливості взяти участь у Програмі та не маєте наміру отримати державну підтримку у поточному році, Вам необхідно звернутися зі заявою до Івано-Франківського регіонального управління Держмолодьжитла, яке розташовано за адресою: м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, буд. 8,  офіс 14. При цьому за Вами залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році та Ви залишаєтеся у черзі під тим же реєстровим номером.