ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ САЙТУ!!!

У зв’язку із запровадженням в місті Івано-Франківську “червоного” рівня епідемічної небезпеки, повідомляємо, що

Івано-Франківське регіональне управління Держмолодьжитла тимчасово працюватиме 

В ЗАКРИТОМУ РЕЖИМІ ТА БЕЗ КЛІЄНТІВ.

 Будь-яку інформацію та консультацію Громадяни зможуть отримати написавши на електронну адресу регіонального управлінняif.09@molod-kredit.gov.ua

  або зателефонувавши за номером (0342) 53-70-17 .

ПРИЙОМ ЗАЯВ на участь в житлових програмах регіональне управління проводитиме в режимі онлайн через сайт if.molod-kredit.gov.ua, у розділі "Житлові програми".

web

    АБО винятково (якщо не маєте доступу до інтернету) бланки будуть розміщені в коридорі біля кабінету, представлені зразки заповнення. Після заповнення необхідно повідомити працівника регіонального управління, який перевірить документи.    

        Також звертаємо Вашу увагу, що у зв'язку з можливим великим навантаженням на сервіс подачі документів для реєстрації на отримання довгострокового пільгового кредиту для придбання житла ВПО, АТО(ООС), у тому числі на хостинг, можливі тимчасові труднощі з доступом до основного сайту model-kredit.gov.ua та до всіх сайтів регіональних управлінь.

     З огляду на це, інформуємо усіх бажаючих подати на реєстрацію Заяву про намір отримати кредит, у разі недоступності сайту, про можливість подати відповідні заяви та анкети з власної електронної пошти на електронну адресу нашого регіонального управління if.09@molod-kredit.gov.ua