ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2018 РОЦІ!

УВАГА!!!

 

       Кандидатам, що подали заяви на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, та включені до переліку осіб, опублікованому на сайті Івано-Франківського регіонального управління Держмолодьжитла 05.11.2018 р. о 14:19, які не мають можливості прийняти участь у програмі "Доступне житло" та не мають наміру отримати державну підтримку у цьому році, необхідно до 16.11.2018 р. звернутися із заявою до Івано-Франківського регіонального управління Держмолодьжитла, розташованого за адресою: м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 8, оф. 14.

      При цьому за кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, за умови відповідності кандидата до вимог Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819, та наявності бюджетного фінансування, також за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який ведеться Івано-Франківським регіональним управлінням Держмолодьжитла.