УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ ПОВИННА ЗНАТИ ПРО СВОЇ ПРАВА І МОЖЛИВОСТІ

Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний прочитав студентам Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» лекцію про можливості для молоді взяти участь у житлових програмах.

  4  3  

Захід, який відбувся сьогодні, 28 вересня, у бібліотеці студентського простору КПІ Belka, викликав чималий інтерес молодих людей. Керівник Фонду надав інформацію про те, які програми існують на даний час, як стати учасником житлової програми, які вимоги висуваються до їх учасників тощо.

1Про зацікавленість студентської молоді України у житлових програмах свідчили численні запитання, на які дав фахову відповідь Сергій Комнатний.2

-       -  Молоді люди повинні чітко знати свої права, гарантовані державою, і розуміти, як реалізувати свої можливості, –зазначив голова правління Фонду. – Через такі заходи ми хочемо зробити внесок у виховання сучасного, освіченого, поінформованого, мислячого і патріотичного нового покоління українців.

Зустріч зі студентською аудиторією організована на виконання Концепції інформаційної політики Держмолодьжитла, яка, з-поміж іншого, передбачає безпосереднє інформування цільової аудиторії потенційних учасників житлових програм про їхні права і можливості.